Boekingssite voor romantische hotels en B&B's
in Nederland, België en Luxemburg.


    

Geachte heer, mevrouw,

Zoals ieder jaar strijden onze hotels in december weer om de titel “Special Hotel van het Jaar”. De winnaar heeft de allerbeste reviews gekregen van de gasten en is het meest veelbelovend voor komend jaar. Wij vinden het ontzettend leuk dat Suite Bommelstein in Aalst Special Hotel van het jaar 2013 is geworden!

“Super verzorgd en een top gastvrouw”, “perfecte sfeer”, “een genot om hier te verblijven”, “helemaal af” zijn een aantal van de mooie ervaringen die Specialhotels gasten na een verblijf in Suite Bommelstein met ons deelden. Zij kreeg maar liefst een gemiddeld cijfer van 9,7! Wij feliciteren Marjan Spruit van harte met haar prachtige B&B en met dit fantastische resultaat!

Op een welverdiende tweede plaats staat Nuit Blanche in Brugge. Deze bijzondere en sfeervolle B&B heeft dit jaar vele tevreden gasten ontvangen.

Het brons van Specialhotels gaat naar de Torensuites in ’s Heerenberg. Twee prachtige en sprookjesachtige kasteelsuites waar onze gasten en wij ook zeer enthousiast over zijn.

Wij waarderen het bijzonder als u na een verblijf bij onze Special Hotels een review invult. Hiermee maakt u kans op een gratis weekend weg in het Special Hotel van het jaar. Dit driedaagse verblijf wordt aangeboden door Specialhotels en Suite Bommelstein en dit jaar is de gelukkige winnares:
Ria bij de Leij uit Stiens.

Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier in Suite Bommelstein!

Bent u niet in de prijzen gevallen maar wilt u in de komende Kerstvakantie wel samen nog een paar dagen weg? Onze Special Hotels hebben mooie arrangementen voor u samengesteld:

Word fan en maak kans op een cadeaubon
Specialhotels gebruikt Facebook regelmatig om u te informeren over leuke wetenswaardigheden over onze hotels, voor mooie last-minute aanbiedingen en tips. Daarom zouden we het leuk vinden als u fan van ons wordt op Facebook. Dat kan heel eenvoudig via de volgende link: facebook.com/specialhotels

De eerste 100 fans hebben we al mogen verwelkomen, hartelijk dank daarvoor! De cadeaubon twv €50,- is inmiddels verloot en bij de volgende 100 ’likes’ gaan wij weer iemand verrassen. Dus stuur dit bericht gerust door naar zoveel mogelijk vrienden.

P.S. Op zoek naar een last minute cadeau voor onder de kerstboom? Met een cadeaubon van Specialhotels.nl kan de ontvanger zelf een keuze maken uit één van onze speciale hotels en B&B’s. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een mooi begin van 2013!

Hartelijke groeten,

Gerdy Roest
Specialhotels.nl
(023) 542 28 90

Is deze e-mail niet goed leesbaar? Ga dan naar: http://www.specialhotels.nl/nieuwsbrief.html

Ja, Ik wil deze mail blijven ontvangen
Nee, Ik wil deze mail niet meer ontvangen